Love

Love


“Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.”

De liefde moet je vieren. En dat kan op zoveel verschillende manieren. Ik bied de volgende manier aan: herinneringen in vorm van foto’s. We zoeken een plek waar jullie op je gemak zijn, waar de sfeer ongedwongen is en waar iedereen zichzelf durft te zijn. Want wanneer je op je gemak bent zal dat zichtbaar zijn in de beelden.

Trouwen! In Nederland, het buitenland, de achtertuin: het kan mij niet gek genoeg! Heel graag kom ik jullie mooie dag vastleggen. Ik bied twee pakketten aan, maar niet alle bruiloften passen hierin. Neem in dat geval contact op voor een prijs op maat. Wat er ook is: we komen er wel uit.

Investment Love


Loveshoot:
€180,- | +/- 90 minuten | +/- 20 tot 30 bewerkte foto’s in hoge resolutie.
Samen met je liefste lief op de foto op een mooie locatie of gewoon thuis: wat jullie willen. De liefde tussen twee mensen vastleggen is iets wat ik ontzettend graag doe. Exclusief reiskosten buiten Enschede.

Huwelijk: Portret en ceremonie:
€450,- | +/- 2,5 uur | alle mooiste foto’s bewerkt en in hoge resolutie.
Hoeven jullie niet zo nodig de hele dag op de gevoelige plaat? Dan is dit pakket de uitkomst. Ik maak foto’s van de ceremonie en neem jullie apart voor wat portretten. Uurtje extra boeken? Dan betaal je €150 bij per uur. Exclusief reiskosten buiten Enschede.

Huwelijk: Portret, ceremonie, feest, details:
€1350,- | +/- 7 uur | alle mooiste foto’s bewerkt en in hoge resolutie.
Toch liever de hele dag een fotograaf aanwezig? Dan is dit pakket voor jullie. Ik blijf de hele dag en leg alle momentjes van a tot z vast. Ook neem ik jullie uiteraard nog even apart voor wat fijne portretfoto’s. Inclusief reiskosten.

* Prijzen zijn exclusief BTW
* Bij het boeken van een huwelijk wordt er een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag gevraagd