New Life

New Life


Een nieuw leventje – in je buik, net uit je buik of een paar dagen oud. Allemaal momenten die het meer dan waard zijn om vast te leggen. Mijn allerlievelings-shoots zijn deze. Van prachtige zwangere buikjes, bevallingen en hele kleine inimini mensjes. Geef me mijn camera, een portie fijn licht en jullie vertrouwen. Samen zorgen we dat de liefde van het beeld zal spatten.

“There is power that comes to women when they give birth. They don’t ask for it, it simply invades them.”

Investment new life


Zwanger
€200,- | +/- 90 minuten | +/- 20 tot 30 bewerkte foto’s in hoge resolutie.
Thuis of op locatie. Ongedwongen en met sfeer foto’s van jouw mooie zwangere buik. Exclusief reiskosten buiten Enschede.

Geboorte
€850,- | Vanaf 4cm ontsluiting | +/- 30 tot 60 bewerkte foto’s in hoge resolutie.
Woon je in Hengelo/Enschede en omgeving en ga je daar ook bevallen? Dan kom ik je bevalling graag vastleggen. We hebben voorafgaand aan ‘het’ moment nauw contact, en vanaf het moment dat jouw weeën beginnen sta ik standby. Op het moment dat je rond de 4cm ontsluiting hebt kom ik naar het ziekenhuis (of je huis). Tenzij het allemaal ontzettend snel gaat: in dat geval kom ik meteen. Inclusief reiskosten in een straal van 20 km.

Newborn
€200,- | +/- 90 minuten | +/- 20 tot 30 bewerkte foto’s in hoge resolutie.
Kleine handjes en voetjes, slaperige oogjes en de liefste details. De wereld van een newborn. Ik kom langs en fotografeer jullie in de natuurlijkst mogelijke setting: gewoon thuis. Exclusief reiskosten buiten Enschede.